ДИТЯЧИЙ ТАБІР У с. МОШКІВ

3 серпня у с. Мошків було проведено ОДНОДЕННИЙ ДИТЯЧИЙ ПРАВОСЛАВНИЙ ТАБІР. Захід був організований та проведений силами настоятеля парафії УПЦ свящ. Андрія Муляра та прибулого духовенства і небайдужих прихожан храму.

Захід, який зібрав близько 50 дітей з с. Мошків та навколишніх сіл, розпочався спільною молитвою. Священики звершили молебень перед початком всякої доброї справи, та благословили всіх учасників.

Родзинкою цьогорічного табору стала надувна гірка, яка дала можливість порадіти дітям і трішки зануритися у дитинство дорослим.

Протягом дня учасники заходу брали активну участь у запланованих конкурсах та естафетах. Куштували солодку вату та смачну їжу, запропоновану кухарями. Власноруч виготовляли підставки для ручок та олівців на майстер-класі. Скакали на батуті, та грали ігри з м’ячами. По-особливому зацікавили дітей пошуки загадкового призу – по ящику морозива для кожної команди.

Вже традиційно не обійшлося без спілкування біля багаття. Діти ділилися враженнями від прожитого дня, читали пошту, смажили сардельки. Закінчився табір переглядом фотографій, на яких кожна дитина шукала своє емоційне зображення.

Сподіваємося, що наступного року знову вдасться організувати дитячий православний табір у Свято-Михайлівській парафії УПЦ с. Мошків. А цьогорічні старання настоятеля та всіх небайдужих людей породять у душах молодих прихожан щирі емоції та бажання проводити справжнє християнське життя.

P.S: висловлюємо щиру подяку Бібі Андрію Васильовичу за фінансову підтримку заходу, настоятелю храму свящ. Андрію Муляру та всім небайдужим за докладені зусилля в організації та проведенні благої справи.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 398

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *