ХРАМОВИЙ ВІДПУСТ У с. ВОВНИЧІ

10 серпня у день вшанування ікони Божої Матері «Одігітрія» храмовий відпуст відзначили прихожани Хрестовоздвиженського храму УПЦ с. Вовничі.

Урочисте богослужіння очолив благочинний округу прот. Василій Іванейко у співслужінні настоятеля храму прот. Миколая Товкана та чисельного прибулого духовенства.

За богослужінням лунали особливі молитовні прохання про мир в Україні, подолання хвороби короновірусу і єдність Православної Церкви.

По завершенні Божественної Літургії відбулася хресна хода навколо храму. Священики прочитали Євангеліє і окропили присутніх богомольців свяченою водою.

У вітальному слові благочинний побажав усім постійного заступництва Божої Матері. Священик звернув увагу на те, що для всіх православних християн Богородиця являється прикладом любові та смирення, а відтак ми повинні втілювати ці чесноти і у своєму житті.

Наостанок настоятель храму прот. Миколай Товкан подякував духовенству, парафіянам та гостям свята за спільну молитву і закликав берегти чистоту віри і вірність Христовій Церкві.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 60

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *